• xyy
  • xyy22
  • xyy33
  • zvx
  • asc
  • wfe

babagan kita Sugeng, sampeyan main dhewe

XIYINGYING (FUJIAN) DRESS & WEAVING CO., LTD. didegaké ing taun 2005, sing dikembangaké kanthi basis Shishi XiYangYang Children Clothing Co., Ltd. didegaké ing taun 1998. Sawise luwih saka 20 taun pembangunan, kita minangka perusahaan sandhangan Anak lan Pria profesional ing bidang rajutan lan tenunan desain produk, manufaktur & pemasaran.